Skip to content
Politică

Dezvăluiri incendiare despre viața și afacerile lui Tudor Tim Ionescu. Ce secrete ascunde noul viceprimar

Dezvăluiri incendiare despre viața și afacerile lui Tudor Tim Ionescu. Ce secrete ascunde noul viceprimar.

Astfel, proaspăt ales în fotoliul de viceprimar al Capitalei, cunoscutul Tudor Tim Ionescu, zis Tudy a fost, joi, ciuca bătăilor în media, jurnaliştii ştergând cu el pe jos după ce şi-au amintit de un filmuleţ porno din 2011 în care politicianul ALDE este personajul principal.

Potrivit profilului sau de Linkedin, Tudor Tim Ionescu (31 de ani) sustine ca vorbeste fluent patru limbi straine, la care mai adauga si chineza si olandeza. In profilul sau mentioneaza ca a terminat Universite Libre de Bruxelles si se prezinta in in urmatorii termeni:

„Speaking fluently 4 foreign languages (Eng,Fr, Sp, It), having 3 university degrees in Political Science, Law and International Trade, 2 Masters Degree in Compared Politics and European Studies, having a 2 year experience in the European Parliament and a 4 year experience as General Manager of my own firm, with its wineshop being the number 1 wineshop in the Murfatlar franchise across Romania, I wish to pursuit my career in the field of both international relations, European Union institutions and trade, by which I know I will generate the best synthesis between national and international level, objective to which I commit fully.

My capacities to adapt and withstand in unpredictable situations, as my ability to communicate information in a pleasent manner to most diverse typologies of audiences acquired through my activities as trainer, speaker and coach help me in organising and fulfilling my objectives in the best way possible.”
Potrivit unei investigatii realizate in august 2014 de Romania Curata, numele lui Tudor Ionescu figura pe lista scurta de candidati la concursul de admitere in Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei – 2014, care au reusit sa treaca de primele doua etape de selectie, potrivit Hotnews.ro

Profilul realizat atunci de Romania Curata reține următoarele detalii:
„Ionescu Tudor Tim, alias Tudy, a fost stagiar la Parlamentul European la cabinetul lui Cristian Busoi (2009-2010) si Luis Yanez Branuevo Garcia. Tudy a fost absolvent (conform CV-urilor care circula pe net) de stiinte politice si al Institutului de Studii Europene, avand si un master la Bruxelles.
Nasul sau, conform articolelor de presa, ar fi Calin Popescu Tariceanu, care ar fi fost coleg de facultate cu tatal sau. In 2008, a devenit membru PNL si a trimis cv-ul sau tuturor europarlamentarilor liberali, provocandu-i pe facebook sa-i testeze valoarea: <<Vreau sa riscati! Riscati pentru ca nu aveti nimic de pierdut. Puteti doar castiga. Mizati pe mine, riscati impreuna cu mine si veti vedea ce inseamna un tanar educat european si optimist>>, a scris Tudy pe Facebook.
Norica Nicolai este europarlamentara care a apreciat calitatile lui Tudy: <<Este un tip care a impresionat pe toata lumea, a locuit mult timp singur aici la Bruxelles. Si a invatat, a facut liceul, facultatea, acum facea un master. Era foarte motivat sa faca o cariera politica>>. Tudy a facut parte dintr-o trupa de stand-up comedy, a facut modelling si a fost membru al juriului la Festivalului Anual de Teatru Les Caprices din Bruxelles”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *