Skip to content
Politică

Dezvăluiri incendiare din culisele congresului PMP: S-au dat bani!

Dezvăluiri incendiare din culisele congresului de sâmbătă al Partidului Mişcarea Populară (PMP), care, cu această ocazie, s-a „rebranduit” în Mişcarea Populară şi l-a ales în fruntea sa pe fostul preşedinte al României Traian Băsescu.

Jurnaliștii Cătălin Striblea, Corina Drăgotescu și Bogdan Chirieac, aflați printre analiștii invitați la Congres, au fost abordați de către un participant, care le-a povestit cum a ajuns la Sala Palatului.

„Suntem mai mulți dintr-o comună din apropierea Capitalei. Am fost plătiți ca să stăm în sală. Să se umple rândul, să nu pară gol. S-au dat bani. Am primit 50 de lei de fiecare participant, pentru a sta la Congres. Un om de afaceri ne-a dat banii”, a spus participantul, conform dcnews.ro.

Traian Băsescu a ținut un amplu discurs, sâmbătă, la Congresul Partidului Mișcarea Populară, de o oră și jumătate. Pe scurt, el a susținut că a avut ezitări înainte de a-și depune moțiunea pentru candidatura la șefia PMP, pentru că nu mai are nimic de experimentat în politică.

2 comentarii la “Dezvăluiri incendiare din culisele congresului PMP: S-au dat bani!

  1. Da`….ce credeati ? Fara bani la Basescu…..nu se poate ! Problema e ….cine-a platit, ca Base` in nici un caz nu e bun de…plata ! El e invatat doar sa …ia !

  2. Am fost prezent in sala si stiu mai bine. Nu s-a dat nimic, nici macar o apa. Cat despre discurs, acesta a durat 40 minute. Lasati dezinformarea deoparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *