Skip to content
Politică

Dezvăluiri incendiare. Fost angajat TelDrum: La chefurile lui Dragnea venea deseori și Năstase

Continuă seria dezvăluirilor despre legăturile șefului PSD, Liviu Dragnea, cu controversata firmă Tel Drum.

Un fost angajat al companiei, care a participat de multe ori la întrunirile sau petrecerile dintre Dragnea și alți angajați ai Tel Drum, reuniuni la care, susține acesta au participat de multe ori oameni politici importanți, care beneficiau chiar și de cazare la Hotelul Turris din Turnu Măgurele, hotel la care deține creanțe șeful PSD, informează liberinteleorman.ro.

Potrivit angajatului, unul dintre cei care au participat la aceste întâlniri era și fostul premier Adrian Năstase. De altfel, acesta s-ar fi aflat la Turnu Măgurele chiar în anul 2004, în momentul în care a pierdut alegerile prezidențiale.

”La chefurile pe care Dragnea le organiza venea adeseori Adrian Năstase. Din ce îmi aduc eu aminte, în 2004, când a pierdut alegerile, Năstase era la Turnu Măgurele. Acolo se țineau întrunirile astea. De altfel, la Hotelul Turris era un palier întreg care nu se închiria clienților. El era rezervat oamenilor din TelDrum și oamenilor politici care aveau relații cu Dragnea. Năstase beneficia și el de o cameră pe vremea aia la Hotelul Turris. A fost de multe ori acolo, era un domn cu pistolul la ușa lui, îl păzea când dormea. Era normal, pentru că era premier. Petrecerile se făceau la Hanul Diligenței. Livada de acolo a fost făcută tot de TelDrum, prin divizia agricolă a firmei. Nu știu ce mai e acum acolo, dar știu că Teldrum a plantat mulți pomi acolo și i-a făcut domnului Președinte livada”, a declarat angajatul.

Acesta vorbește și despre intenția lui Liviu Dragnea de a cumpăra insula Belina pe persoană fizică. Asta pentru că, pasionat de vânătoare, actualul lider PSD avea nevoie de cât mai multe domenii de vânătoare.

”În ceea ce privește Belina, știam de pe atunci că Dragnea o s-o cumpere. El nu e un pescar bun, dar e vânător bun. Avea domenii de vânătoare la malul Oltului pe vremea aceea. Era o insulă pe care voia să o cumpere pentru vânătoare și pescuit, nu voia altceva. Eu de multe ori mă întrebam de ce voia să cumpere totul, pentru că insula Belina ar fi putut fi folosită pur și simplu, fără nicio hârtie. Oricum, lui nimeni nu i-ar fi zis absolut nimic. Dar a declarat de pe atunci că el și-a propus să cumpere Belina și noi, cei care eram în TelDrum, știam despre această intenție”, a mai spus fostul angajat al Tel Drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *