Skip to content
Politică

Dezvăluiri incredibile. Ce negocia Gigi Becali cu cel mai bogat român

" "

Dezvăluiri incredibile. Ce negocia Gigi Becali (patronul echipei de fotbal Steaua) cu Ioan Niculae, cel mai bogat român, aflat acum în închisoare, în dosarul „Mită la PSD”.

Cei doi au discutat despre transferul mai multor jucători de la liderul Ligii 1 la echipa campioană prin intermediul unui condamnat pentru coruptie care a împărţit celula cu cei doi. Este vorba despre omul de afaceri Marius Locic, care a primit o sentinţă definitivă în aprilie 2014 în dosarul fostului senator PSD Cătălin Voicu.

" "

Finanţatorul FC Steaua e dispus să ofere trei milioane de euro pentru cinci jucători de la Astra Giurgiu, relatează b1.ro.

„Un prieten care a stat cu mine în închisoare şi care a stat şi cu domnul Niculae câteva luni a vorbit cu el şi mi-a spus că domnul Niculae şi-a pus ordine în gânduri şi în viaţă şi vrea să termine cu fotbalul. Noi am discutat şi în vară şi ne-am înţeles pentru Alibec şi De Amorim. Ne-am înţeles la 1,2 milioane de euro, dar au ridicat preţul la 1,4 milioane de euro. Atunci le-am spus să aşteptăm până după preliminariile Champions League, noi nu ne-am calificat şi am renunţat. Acum m-a sunat Petre Buduru, preşedintele Comitetului Director al Astrei, şi i-am spus că am înţeles că au oferta pentru Budescu de la arabi, cu 1,1 milioane de euro în două rate. Eu le-am spus că le dau toţi banii o data. Nu le-a ieşit afacerea cu arabii şi ne-am inteles. Le-am oferit apoi 1,2 milioane de euro pe Alibec si De Amorim, plus 300.000 de euro pe Junior Morais. Am vorbit şi cu doamna Niculae, a zis să îl luăm şi pe Enache şi să le dau 3 milioane de euro”, a relatat afaceristul.

Ulterior, Becali a precizat că persoana care a intermediat negocierile dintre el şi Niculae este omul de afaceri Marius Locic.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *