Skip to content
Politică

DEZVĂLUIRI Iohannis pregătește un nou tun imobiliar? Noua țintă imobiliară a prezidențiabilului ACL este impresionată

Numărul de case aparținând lui Klaus Iohannis au fost un adevărat subiect în cadrul acestei campanii electorale, fiind un fel de călcâi al lui Ahile pentru prezidențiabilul ACL.

Candidatul PNL-PDL, cu o avere imobiliară impresionată pentru un profesor de liceu, deținând, conform declarației de avere, trei case și trei apartamente în Municipiul Sibiu, pare să aibă în continuare o adevărată apetență pentru metrii pătrați.

Jurnalistul Antena3, Alessandra Stoicescu, a prezentat în cadrul emisiunii pe care o moderează o serie de dezvăluiri despre modul cum prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, ar plănui achiziționarea unei a șaptea case.

Conform celor care au desfășurat această anchetă, Klaus Iohannis ar vrea să obţină și o a şaptea casă, dar bazându-se pe acte false şi mărturii mincinoase – asta spun oamenii pe care primarul Sibiului i-a târât prin instanţe ani de zile pentru a pune mâna pe locuinţele lor, precizează aceeași sursă.

Ţinta primarului ar fi un imobil cu 11 apartamente, potrivit unei anchetei Antena 3.

Un număr de 11 familii care locuiesc în blocul situat pe bulevardul Magheru din Municipiul Sibiu povestesc calvarul pe care l-au trăit din momentul în care Klaus Iohannis a vrut să pună stăpânire pe apartamentele lor.

Oamenii cu care reporterii Antena3 au stat de vorbă susţin că edilul s-ar fi folosit de acte false şi de martori mincinoşi pentru a încerca să îi convingă pe judecători că soacra lui ar avea dreptul de proprietate asupra imobilului cu 11 apartamente.

În realitate, blocul a aparţinut unui boier care nu a avut moştenitor, iar după naţionalizare a ajuns în proprietatea statului.

Proprietarii apartamentelor susţin că Iohannis a făcut rost de alte dovezi potrivit cărora soacra lui ar avea dreptul să primescă imobilul. De acestă dată, actele au fost acceptate, iar instanţa i-a dat câştig de cauză soacrei edilului. Chiriaşii au făcut recurs, iar în 2005 au câştigat procesul definitiv şi irevocabil.

Cu toatea acestea, Iohannis nu vrea să renunţe la blocul din Magheru 35 şi a apelat la o cale excepţională de atac. Procesul va fi judecat la Braşov, mai precizează aceeași sursă.

Ancheta a fost difuzată marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, moderată de Alessandra Stoicescu,

Vezi aici întreg reportajul realizat de jurnaliștii de la Antena3 și mărturisile celor care se judecă cu Klaus Iohannis.

imobil sibiu

iohannis apel brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *