Skip to content
Politică

Dezvăluiri uluitoare: Verdictul în cazul Năstase a fost schimbat!

HotNews.ro

Latifundiarul din Pipera, joi seara, într-o intervenție în direct, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, de la postul de televiziune B1 TV, a făcut o serie de dezvăluiri șocante.

Citiți și Becali, declarații ȘOCANTE: „Voi toți v-ați înțeles să o curățați pe Codruța!”

" "
" "

Astfel,  în emisiunea moderată de jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, care l-a avut invitat în platou pe jurnalistul Dan Andronic, George Becali a povestit că a aflat de la verișoara sa, fosta judecătoare Sofica Dumitrașcu, că în cazul lui Adrian Năstase a existat un verdict care a fost schimbat ulterior.

„A venit cineva din exterior… Nu a depins numai de Livia Stanciu. Ei au stabilit dinainte… stai domne să vedem ce verdict dau. Ei aveau scrisă deja, numai să nu se certe. Când s-a ajuns în camera de deliberare nu s-a mai recunoscut. Au schimbat verdictul care era deja scris. Era condamnare cu suspendare. A fost schimbat verdictul care fusese dat deja cu o zi înaite. Verișoara mea a spus: Băi Gigi, mi-a venit ameţeala şi nu mai vedeam. Am crezut că visez”, a dezvăluit George Becali.

„Ştiu puţin mai mult, dar nu pot să dau nume. Asta mi-a spus verişoara mea. Jur cu mâna pe Biblie, pentru că asta mi-a spus ea”, a mai spus Becali.

„Înainte să moară, verişoara mea mi-a spus: băi, Gigi, vreau să mă apuc să vorbesc, să spun tot. A supărat-o un procuror. Băi Sofica, tu nu te uita la mine, că eu aşa m-am rutinat de 15-20 de ani. O să poţi să duci presiunea, că e greu. Imaginează-ţi cum vei fi chemat pe la televiziuni şi să vorbeşti. Poţi? Ea: de ce să nu pot, spun adevărul. Eu i-am spus că o să aibă presiune mare de tot”, a mai adăugat Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *