Skip to content
Politică

DEZVĂLUIRILE care zguduie din temelii Sistemul! SOV: Mon cher, am pierdut alegerile, trimite-mi factura! (VIDEO)

http://kmkz.ro

Descoperiți în cele ce urmează o serie de dezvăluiri care vor zgudui din temelii Sistemul, făcute chiar din spatele gratiilor, de către omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, condamnat la ani grei de închisoare.

Mai exact, un filmuleț video cu un interviu de prezentare acordat chiar de către omul de afaceri a apărut, luni, pe pagina de Facebook a consultantului de afaceri Andrei Bordas Mohorea și a stârnit o serie de reacții acide în rândul internauților.

" "
" "

”Înainte de Revoluție, după ce am ieșit din închisoare, trăiam din contrabandă cu argint industrial. Colectam argint industrial de pe toată suprafața României, prin diverși bulibași de la nivel local, și vindeam această marfă în Italia. De acolo veneam cu țigări KENT și cu cafea Amigo. Nu ne referim la baxuri aici, ci la camioane”, își începe prezentarea Sorin Ovidiu Vântu.

Filmulețul este obligatoriu de văzut de către cei care vor să descopere adevărata față a scenei politice românești după anul 1989 și  cei care vor să afle modalitatea de funcționare a sistemului de păpuși construit de Sorin Ovidiu Vântu în jurul său.

Printre altele, interviul acordat de omul de afaceri, lasă să se întrevadă și cantitățile de bani, fie ei albi sau negri, care au fost rulați de-alungul perioadei de influență a omului de afaceri.

”În anul 2000, Fontul Național de Investiții se prăbușește ajutat. Era campanie electorală în acel an, o campanie extrem de dură. PDS-ul trebuia să creeze neapărat o problemă CDR-ului, și atunci, folosind o companie de consultanță din America, finanțată de George Constantin Păunescu, Viorel Hrebenciuc, printre altele, lovește și în piața financiar-bancară românească și cu predilecție în FNI. Orice instituție financiară atacată se va prăbuși mai devreme sau mai târziu. De atacul PDSR-ului la adresa FNI-ului a profitat și Traian Băsescu, care a ajuns primar general al Capitalei, învingându-l în turul II pe reprezentantul PNTCD-ului, lovindu-l în cap în permanență cu FNI-ul”, își continuă mărturisirea Sorin Ovidiu Vântu.

Mon cher, ok, am pierdut alegerile, trimite-mi factura să fac plata!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu aduce în discuție și un moment extrem de important pe scena politică românească: alegerile prezidenţiale din 2009.

”2004-alegerile pentru președinția României. Evident că având o problemă cu Adrian Năstase, l-am sprijinit pe Traian Băsescu cu tot ceea ce am putut. Cumpărasem deja televiziunea Realitatea cu câteva luni înainte de alegeri, televiziune care căpătase o forță extraordinară în timpul alegerilor. Inclusiv acest instrument a fost alături de Traian Băsescu în momentul alegerilor din 2004. Spre nefericirea mea ulterioară, Traian Băsescu a câștigat alegerile. În mai puțin de 3 ani de zile, am construit dintr-o televiziune nesemnificativă practic, cel mai mare, mai inteligent trust de presă din România. În 2007-prima suspendare a lui Traian Băsescu. Cu toate că mă dezamăgise profund, la acea suspendare l-am susținut. După acea suspendare Traian Băsescu a deraiat total și am intrat într-un conflict deschis cu el. Din 2007 am început să îl sprijin pe Mircea Geoană ca să preia funcția supremă în stat. Sincer, l-aș fi sprijinit pe Crin Antonescu date fiind convingerile mele total de dreapta, numai că acest domn avea un partid foarte mic în spate. Nu aveam niciun pc de încredere în calitățile politice ale lui Mircea Geoană, cum nu am nici astăzi. În 2009-alegerile. Mircea Geoană îmi face una dintre vizitele obișnuite. De ce mă vizita? Simplu. Asistența pe zona economică i-o dădeam eu împreună cu un alt grup de tovarăși. Asta e marele secret al vizitei lui Geoană din noaptea dinaintea alegerilor. Din nefericire, ca urmare a unei prestații jalnice și a vizitei sale în Rusia, Geoană pierde alegerile. Vizită pe care nu a catadicsit să o spună nimănui. 2009- se pierd alegerile. Conform uzanțelor, îi trimit un mesager lui Băsescu, printr-un canal verificat și folosit de mai multe ori prin care îi transmit: <<Mon cher, ok, am pierdut alegerile, trimite-mi factura să fac plata>>. Așa se proceda. Traian Băsescu îmi transmite: <<Transmite-i lui Vântu să mi-o sugă  6 luni cu Realitatea lui cu tot și dacă sunt mulțumit mai discutăm>>. Orgolios după cum mă știți, i-am retrimis un răspuns care suna cam așa: Să i-o sugă mă-sa! Asta a fost povestea alegerilor. Evident că după 2009, folosindu-l pe Coldea, a instrumentat o grămadă de dosare penale”, a continuat acesta.

Vă invităm să urmăriți mai jos interviul tulburător al omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu:

 

https://www.facebook.com/andreibordasmohorea/videos/1295106433929093/

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *