Skip to content
Politică

Dezvăluirile primarului PSD din Cavnic: cum îl TERORIZEAZĂ Gabriel Zetea pe un jurnalist EXCLUSIV

Primarul social-democrat din Cavnic – l-am numit pe Vladimir Petruț, unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Liviu Dragnea – dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro,  că PSD-istul Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, a exercitat în mod direct presiuni de cea mai joasă speță asupra jurnalistului Paul Szaniszlo, realizator al postului TV Sighet.

Motivul este de-a dreptul halucinant: Gabriel Zetea s-a scandalizat fiindcă Paul Szaniszlo a îndrăznit să-l invite (6 iunie) într-o emisiune pe Vladimir Petruț, care a explicat că, din nefericire, ”PSD organizează un miting pentru condamnatul penal Liviu Dragnea”, la București, miting în cadrul căruia ”oamenii sunt folosiți ca niște animale”. PSnews.ro l-a contactat pe jurnalistul Paul Szaniszlo, care nu a infirmat faptul că a fost supus unor presiuni exercitate de Gabriel Zetea, dar a precizat că, momentan, nu va da declarații, întrucât așteaptă un verdict al CNA.

”Prefer să nu comentez. Din păcate, sunt prins la mijloc. PSD a sesizat CNA-ul și aștept un verdict, în termen de 30 de zile. În funcție de ce se mai întâmplă, voi da declarații numai după o decizie a CNA”, ne-a explicat Paul Szaniszlo. De asemenea, contactat de PSnews.roGabriel Zetea recunoaște că l-a sunat pe jurnalist, după emisiune, dar susține că nu a exercitat presiuni și că nu l-a amenințat: ”L-am sunat pe Paul Szaniszlo, într-adevăr, dar doar ca să mă interesez dacă Vladimir Petruț are un contract de publicitate la TV Sighet!”.

Acuzațiile primarului din Cavnic

Vă prezentăm, în cele ce urmează, acuzațiile lui Vladimir Petruț. ”Îmi mențin pozițiile exprimate: din nefericire, PSD organizează un miting pentru condamnatul penal Liviu Dragnea. În cadrul acestui miting decis la comanda aceluiași Dragnea, oamenii sunt folosiți ca niște animale, ceea ce este intolerabil. Cum să te folosești în felul ăsta umilitor de niște oameni care te-au votat?! Dacă deranjează ce spun, asta este! Eu sunt consecvent și obișnuiesc să spun ceea ce gândesc. De când am intrat în politică am făcut asta și m-am străduit să dau dovadă de echidistanță, să nu cad într-o extremă sau în alta.

Cum bagă PSD pumnul în gura presei

Vă mărturisesc că imediat după emisiunea de la postul TV Sighet s-au declanșat numeroase presiuni asupra mea. Am primit amenințări, s-au spus lucruri mizerabile despre mine, dar mă așteptam la asta. Eu îmi păstrez poziția și îmi asum întreaga responsabilitate pentru declarațiile mele. Însă deosebit de grav este ceea ce i se întâmplă jurnalistului care a realizat emisiunea difuzată de TV Sighet. A fost și este amenințat din toate punctele de vedere. Mi-a relatat că l-a sunat chiar președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea, care a făcut presiuni asupra lui și l-a certat că m-a invitat în emisiune. Apoi l-au telefonat mai mulți consilieri ai PSD care i-au vorbit urât și l-au amenințat, ceea ce este incalificabil, e de cea mai josă speță. A fost amenințat că i se va desface contractul de muncă. Mi-a mărturisit că își face griji și să nu mai poate să doarmă. I-am transmis să nu-i fie frică și să rămână tare pe poziții. Asta-i viața, trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru actele noastre.

Petruț prezice dispariția lui Dragnea

Sunt mulți primari în PSD care se află într-un total dezacord cu maniera în care Liviu Dragnea și ai lui găsesc de cuviință să confiște partidul. Cunosc destui primari gospodari din Maramureș care nu-l înghit pe Dragnea, dar sunt dezorientați și se tem să facă un pas în față pentru a spune lucrurilor pe nume. Eu am zis ce gândesc și iată că sunt făcut albie de porci și se spun lucruri mizerabile despre mine. Din câte înțeleg, sunt exclus din PSD, iar această decizie ar fi fost votată de toți parlamentarii social-democrați din Maramureș. Îmi amintesc că la alegerile parlamentare s-au grăbit să vină toți și să se tragă în poză cu mine ca să se asigure că vor câștiga voturile din Cavnic. Pe atunci eram bun fiindcă s-au folosit de mine, dar acum, când spun adevărul, nu mai sunt bun… Cu toate acestea, consider că zilele confiscatorilor PSD sunt numărate. Ceaușescu a făcut multe nenorociri și tot a dispărut. Curând o să vină ziua în care o să dispară și condamnatul penal Liviu Dragnea!”, ne-a declarat Vladimir Petruț.

Gabriel Zetea: ”Minciuni! Eu nu am acuzat, nu am făcut presiuni și nu am certat pe nimeni!

Contactat de PSnews.ro, președintele Consiliului Județean Maramureș – PSD-istul Gabriel Zetea – a dezmințit toate acuzațiile lui Vladimir Petruț, pe care l-a etichetat drept ”individ bolnav la cap”. Cu toate acestea, Zetea a recunoscut că l-a telefonat pe jurnalistul Paul Szaniszlo,”la ceva timp după realizarea emisiunii”.  ”Vladimir Petruț minte cu nerușinare. Eu nu am făcut presiuni, nu am amenințat și nu am certat pe nimeni! Nimeni de la PSD nu a făcut asta. Pe la ora 20.00 și ceva, deci, la ceva timp după realizarea emisiunii, l-am sunat pe Paul Szaniszlo, într-adevăr, dar doar pentru a mă interesa dacă Vladimir Petruț are un contract de publicitate la TV Sighet. Consider că era normal să întreb asta, fiindcă individul acesta care este nebun minte în mod uzual acolo. Atât am făcut: am întrebat dacă există un astfel de cotract. Asta nu înseamnă că am făcut presiuni sau că am certat pe cineva. Nici pe departe! Acestea sunt doar niște minciuni ale unui individ bolnav la cap care nu mai este membru PSD încă de la sfârșitul anului trecut”, a declarat Gabriel Zetea, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *