Skip to content
Politică

Diaconescu îl pune la zid pe Dragnea: Afirmaţiile sale despre multinaţionale sunt GRAVE!

www.rfi.ro
" "

 Prim-vicepreşedinte PMP, Cristian Diaconescu, fost ministru al Justiţiei şi fost şef al diplomaţiei române a declarat, la RFI, că PSD trebuie să renunţe la argumentul duşmanului extern şi să repare consecinţele generate de OUG 13.

Reacţia sa vine după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut la România TV Comisiei SRI din Parlament să clarifice în ce măsură s-au implicat multinaţionalele în protestele de stradă din ultimele săptămâni.

" "
" "

Cristian Diaconescu e de părere că “o forţă politică matură, atunci când constată că a făcut o greşeală este preocupată în primul rând să repare consecinţele generate de acea greşeală. Sunt convins că PSD are maturitatea necesară de a pune în aplicare în România ceea ce şi-a asumat ca responsabilitate, nu numai pe plan intern, dar şi pe plan internaţional şi anume faptul că actele normative pe care le-aţi menţionat au fost alcătuite şi mai ales comunicate de o manieră greşită. Or din acest punct de vedere, cred că ar fi foarte bine ca această situaţie să se rezolve, fără a se mai folosi argumente ale duşmanului extern, ale unor influenţe mai mult sau mai puţin dovedite (…), pentru a delegitima o mişcare ce a cuprins întreaga Românie şi a dobândit recunoaştere internaţională. (…)

Nu ştiu în ce măsură există o solicitare, sunt într-o formă sau alta adresate instituţiilor statului, dar cred că baza legală este cât se poate de incertă şi poate fi interpretată venind din zona politică o astfel de cerere ca reprezentând o încălcare gravă a regulilor de funcţionare a instituţiilor, mai ales într-un stat democratic”, atrage atenţia fostul ministru al Justiţiei.

 

1 comentariu la “Diaconescu îl pune la zid pe Dragnea: Afirmaţiile sale despre multinaţionale sunt GRAVE!

  1. bai acesta ,cind a pus Dragnea la zid multinationalele,esti si mincinos si rau intentionat .Daca se vrea un tratament egal intre societati sasta nu inseamna discriminare.Esti aiurea musiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *