Caz incredibil: Diagnosticată cu cancer, lovită şi târâtă de un autobuz. Ce despăgubiri a primit

Sursa: Pixabay

O femeie din Florida, care a fost lovită şi târâtă de un autobuz din New York şi a rămas parţial paralizată, a obţinut despăgubiri de 72,5 milioane de dolari în urma procesului intentat împotriva companiei de transport în comun a oraşului, relatează AP.

Un juriu i-a dat câştig de cauză Aurorei Beauchamp, acum în vârstă de 68 de ani, care a fost lovită de un autobuz al Autorităţii Metropolitane de Transport (MTA) în Lower East Side din Manhattan, în martie 2017. Ea traversa o stradă pe o trecere de pietoni când a fost lovită de un autobuz care făcea viraj la dreapta şi a fost târâtă sub acesta pe o distanţă de aproximativ 6 metri.

Beauchamp, care a crescut în apropiere de locul accidentului şi locuieşte acum în Bradenton, Florida, a suferit leziuni grave la nivelul pelvisului, iar piciorul stâng i-a rămas paralizat. Ea a declarat sâmbătă pentru New York Post că se îndrepta spre apartamentul mamei sale pentru a discuta despre diagnosticul ei de cancer uterin când a fost lovită.

„Am traversat acea stradă de 100 de milioane de ori pe parcursul vieţii mele”, a spus ea. „Mă simţeam bine. Următorul lucru pe care îl ştiu este că mă aflam sub autobuz luptând pentru viaţa mea”.

Un juriu format din şase persoane a deliberat mai puţin de trei ore înainte de a ajunge la verdict la 22 februarie. Avocaţii lui Beauchamp au declarat că valoarea despăgubirilor pare să fie una dintre cele mai mari pentru un accident de autobuz MTA.

MTA intenţionează să facă apel, a declarat purtătorul de cuvânt Tim Minton pentru WPIX-TV, care a relatat prima dată despre această hotărâre.

„Acesta este un alt indiciu al modului în care despăgubirile excesive în litigiile pentru vătămări corporale au un impact asupra finanţării care, altfel, ar putea fi disponibilă pentru furnizarea de servicii de transport în comun”, a spus el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: