Skip to content
Politică

Circ la TV. Blaga și-a ieșit din minți, după acuzațiile că ar fi participat la ziua lui Băsescu

Vasile Blaga este acuzat că a fost la Vila Lac 3, acasă la președintele Traian Băsescu,  ieri, 4 noiembrie, împreună cu Elena Udrea și Monica Macovei.

Președintele PRM, Vadim Tudor, spune că șeful de campanie al candidatului ACL Klaus Iohannis a participat la aniversarea lui Traian Băsescu.

În replică, Blaga l-a acuzat pe Vadim că „minte cu nerușinare”.

Vadim Tudor: Ați fost la Vila Lac 3 aseară, împreună cu Monica Macovei, cu Elena Udrea.

Vasile Blaga: V-am respectat, domnule Vadim, dar mințiți cu nerușinare. Nu l-am mai văzut pe Băsescu față în față de la moartea tatălui meu, Dumnezeu să-l odihnească.

Vadim Tudor: Nu l-ați văzut, că era beat, cu capul în frapieră. Asta vrea construcția dvs să îl facă pe Băsescu prim-ministru, asta vreți cu toții, de asta vă chinuiți. O să îl faceți pe Băsescu prim-ministru când facem Guvern la Jilava. Ești vameș, Blaga, ce știi tu să faci de ridici botul la mine, mă ameninți cu poliția. Hai, trimite poliția la mine

Vasile Blaga: Eu nu-l mai ascult pe Vadim, dacă aveți vreo altă întrebare..

Moderatoare: V-a trimis domnul Vadim SMS?

Vasile Blaga : Nu mi-a trmis nici un SMS niciodată. Toate SMS-urile pe care mi le-a trimis au fost să îl ajut, că îi sunt amenințați copiii. Atât.

Vadim Tudor:  Domnule Blaga, te faci de râsul întregii țări. Mă ameninți cu poliția prin SMS, ți-ai băut mințile?

Președintele PRM Vadim Tudor i-ar fi dat lui Vasile Blaga un SMS prin care avertiza lideri politici precum: George Maior, Ecaterina Andronescu, Vasile Blaga, Victor Ponta, dar și alții că alegerile au fost fraudate.

SMS-ul a fost postat de Vadim Tudor pe site-ul său:

„S.M.S. Duminică, la orele 16, SRI a efectuat o numărătoare paralelă a voturilor. Ordinul a fost dat de Traian Băsescu, care a vrut să ştie cum să calibreze frauda. Clasamentul la acea oră: 1) Victor Ponta: 39,5%; 2) Klaus Iohannis: 23%; 3) Corneliu Vadim Tudor: 15%; 4) C.P. Tăriceanu: 6%; 5) Dan Diaconescu şi Kelemen Hunor: cîte 4%; 6) Monica Macovei: 2,5%; 7) Elena Udrea şi Teodor Meleşcanu: cîte 2%. Aşadar, am fost furat de cca. 11 procente. Să le stea-n gît!”, a scris Vadim Tudor.

Președintele PDL a răspuns că nu a primit absolut nici un SMS din partea lui Vadim Tudor .

2 comentarii la “Circ la TV. Blaga și-a ieșit din minți, după acuzațiile că ar fi participat la ziua lui Băsescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *