Skip to content
Politică

Circ la TV. Blaga și-a ieșit din minți, după acuzațiile că ar fi participat la ziua lui Băsescu

" "

Vasile Blaga este acuzat că a fost la Vila Lac 3, acasă la președintele Traian Băsescu,  ieri, 4 noiembrie, împreună cu Elena Udrea și Monica Macovei.

Președintele PRM, Vadim Tudor, spune că șeful de campanie al candidatului ACL Klaus Iohannis a participat la aniversarea lui Traian Băsescu.

" "
" "

În replică, Blaga l-a acuzat pe Vadim că „minte cu nerușinare”.

Vadim Tudor: Ați fost la Vila Lac 3 aseară, împreună cu Monica Macovei, cu Elena Udrea.

Vasile Blaga: V-am respectat, domnule Vadim, dar mințiți cu nerușinare. Nu l-am mai văzut pe Băsescu față în față de la moartea tatălui meu, Dumnezeu să-l odihnească.

Vadim Tudor: Nu l-ați văzut, că era beat, cu capul în frapieră. Asta vrea construcția dvs să îl facă pe Băsescu prim-ministru, asta vreți cu toții, de asta vă chinuiți. O să îl faceți pe Băsescu prim-ministru când facem Guvern la Jilava. Ești vameș, Blaga, ce știi tu să faci de ridici botul la mine, mă ameninți cu poliția. Hai, trimite poliția la mine

Vasile Blaga: Eu nu-l mai ascult pe Vadim, dacă aveți vreo altă întrebare..

Moderatoare: V-a trimis domnul Vadim SMS?

Vasile Blaga : Nu mi-a trmis nici un SMS niciodată. Toate SMS-urile pe care mi le-a trimis au fost să îl ajut, că îi sunt amenințați copiii. Atât.

Vadim Tudor:  Domnule Blaga, te faci de râsul întregii țări. Mă ameninți cu poliția prin SMS, ți-ai băut mințile?

Președintele PRM Vadim Tudor i-ar fi dat lui Vasile Blaga un SMS prin care avertiza lideri politici precum: George Maior, Ecaterina Andronescu, Vasile Blaga, Victor Ponta, dar și alții că alegerile au fost fraudate.

SMS-ul a fost postat de Vadim Tudor pe site-ul său:

„S.M.S. Duminică, la orele 16, SRI a efectuat o numărătoare paralelă a voturilor. Ordinul a fost dat de Traian Băsescu, care a vrut să ştie cum să calibreze frauda. Clasamentul la acea oră: 1) Victor Ponta: 39,5%; 2) Klaus Iohannis: 23%; 3) Corneliu Vadim Tudor: 15%; 4) C.P. Tăriceanu: 6%; 5) Dan Diaconescu şi Kelemen Hunor: cîte 4%; 6) Monica Macovei: 2,5%; 7) Elena Udrea şi Teodor Meleşcanu: cîte 2%. Aşadar, am fost furat de cca. 11 procente. Să le stea-n gît!”, a scris Vadim Tudor.

Președintele PDL a răspuns că nu a primit absolut nici un SMS din partea lui Vadim Tudor .

" "

2 comentarii la “Circ la TV. Blaga și-a ieșit din minți, după acuzațiile că ar fi participat la ziua lui Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *