Skip to content
Politică

Diana Șoșoacă a vorbit la telefon cu Vlad Voiculescu în seara incendiului de la Matei Balș: Mi-a răspuns râzând

Inquam Photos / Octav Ganea

Senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat că în seara în care a avut loc incendiul de la Spitalul Matei Balş a discutat telefonic cu fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care i-a raspuns rânzând.

Îi ceream mereu domnului Vald Voiculescu demisia. Am și vorbit de vreo două ori la telefon. Când Balșul a luat foc, dânsul mi-a răspuns râzând. Mi-a raspuns ”ce, sunt de vină eu?”, a spus Șoșoacă.

Ea a spus că funcţia de ministru  al Sănătăţii ar trebui să implice chestiunile care vizează poziţiile din subordine:

A fost o luptă de un an pe care am purtat-o cu ceilalți avocați și cu oamenii din stradă. Ordinul (n.r.: care vizează înmormântarea persoanelor decedate din cauza Covid-19) s-a schimbat când a început și presa, în sfârșit, să vocifereze.  A fost un miting la Buzău. Am ajuns târziu, aproape se terminase, și am arătat acel sac. L-am luat de la o firmă de pompe funebre. Eu sunt rezistentă, mă duceam cu mama la IML. Am arătat acel sac și se vedea că are mânere. Apoi ni s-au transmis poze de la spitalul din Arad, oamenii erau aruncați pe jos. În următoarele două zile s-a schimbat acel ordin și au început să spună ”nu știu”. Când ești ministru, primul lucru te interesezi ce în e subordinea ta, dacă respectă legea, demnitatea, onoarea”, a mai spus Șoșoacă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *