Skip to content
Puterea Știrilor Video

Diana Șoșoacă n-a făcut nimic ilegal când a apărut fără mască în Senat, susține avocatul Gheorghe Piperea: Nu înțeleg de ce o critică lumea

Inquam Photos / George Calin

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, avocatul Gheorghe Piperea a declarat că Diana Șoșoacă „nu a făcut nimic ilegal neutilizând masca în Senat”, amintind de reglementările propuse de Raed Arafat care spun că „un vorbitor în public sau un om care are o afecțiune medicală nu este obligat să poarte mască”.

„A fost congruentă cu ea însăși. Nu înțeleg de ce lumea o critică pentru că asta spune de nenumărate ori și a fost congruentă și cu o reglementare a domnului Arafat, care spune negru pe alb, în două rânduri: <<Dacă ești vorbitor în public n-ai obligația să porți mască iar parlamentarul e vorbitor în public. Dacă ai o afecțiune medicală care poate să fie agravată de mască n-ai obligația să porți masca>>.

Nu a făcut nimic ilegal. Nu știu de ce este criticată femeia. Probabil că sunt multe lucruri pentru care ar putea să fie criticată, dar nu pentru asta”, a conchis Gheorghe Piperea.

1 comentariu la “Diana Șoșoacă n-a făcut nimic ilegal când a apărut fără mască în Senat, susține avocatul Gheorghe Piperea: Nu înțeleg de ce o critică lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *