Diana Șoșoacă vrea să câștige alegerile cu bătăuși și foști interlopi. ”Gore de Cluj”, lăudat de boxerul Călin Mărincuș

Diana Șoșoacă
Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Diana Șoșoacă își construiește zilele aceste o echipă de bătăuși și foști interlopi cu care vrea să câștige alegerile. Boxerul Călin Mărincuș, “o voce” a partidului Dianei Șoșoacă (SOS) în Cluj vorbește despre faptul că în partid a venit și Marius David, alias “Gore de Cluj”:

”Având în vedere că în Parlamentul României este o golănie fără pereche, șeful Camerei Deputaților îl înjură pe Simion de mamă, George Simion o amenință cu violul pe Diana (Șoșoacă – n.red), noi SOS Cluj-Napoca nu o să mai fim descoperiți la niciun capitol. Astăzi, SOS Cluj-Napoca se întărește cu 300 la sută și vreau să vă arăt și de ce”, a fost o postare a lui Mărincuș pe TikTok, unde l-a arătat pe acel Gore lângă el.

„La capitolul Jmecherie și Ciumegareală am adus LEGENDA! Fii ȘOȘOCAR!”, scrie la descrierea clipului postat de Călin Mărincuș.

Acest Gore, “are și cu ce”, vorba cântecului. Are cazier beton, a fost eliberat la începutul anului 2021 după 10 ani de închisoare, după ce a fost condamnat pentru tentativă de omor. “Locotenent” al lui Fane Spoitoru, Gore s-a remarcat drept unul dintre cei mai agresivi interlopi din Cluj-Napoca, provocând multe scandaluri în spații publice.

Așadar, lupta electorală poate lua aspecte concrete de bătăi de stradă între Simion și oameni precum Gore, iar Șoșoacă să urle încurajări de pe margine. Ne vom obișnui cu apeluri la 112 pentru SOS. De la Frontul Salvării lui Iliescu, care chema minerii să bată lumea în București, ajungem în 2024 la SOS care-l cheamă pe Gore să rezolve treaba.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: