Skip to content
Politică

Diana Tuşa, prinsă la ciordit. Cum îşi plagiază fostul şef, Bogdan Olteanu / EXCLUSIV FOTO (VIDEO)

Diana Tuşa (deputat PNL de rit traseist) a fost prinsă la ciordit în strădania ei de a obţine de la partid aprobarea să candideze la Primăria Sectorului 1. Cum îşi plagiază fostul şef, Bogdan Olteanu (preşedinte al Camerei Deputaţilor între 2006 şi 2008).

Diana Tuşa se află la al doilea mandat consecutiv de deputat, cel mai probabil pentru că a candidat, în 2012, din partea USL, nu pentru că ar recomanda-o vreun talent politic.

Ca să pară că nu scoate pe gură numai platitudini, Diana Tuşa o arde cultural: de câteva luni, se laudă pe Facebook cu demersurile ei pentru salvarea Parcului Bazilescu din Sectorul 1 (a se vedea, de exemplu, mesajul video de AICI). Atât doar că uită să-l vâre în poză pe cel de la care a preluat ideea.

După cum PSnews.ro a scris deja, Tuşa datorează propria ascensiune politică sprijinului de care s-a bucurat, din partea lui Bogdan Olteanu, la apogeul guvernării PNL.

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV Dosar de candidat: obscura Diana Tuşa se visează primar

Măcar din recunoştinţă pentru binefăcătorul ei, traseista PNL-IRL-FC-PNŢCD-PDL ar putea acum să precizeze de unde s-a inspirat. Nu de alta, dar redacţia PSnews.ro şi-a adus aminte de nişte pliante distribuite de Olteanu în campania legislativă din 2008, prin care pleda pentru aceeaşi salvare a Parcului Bazilescu.

petitie basilescu

petitie basilescu spate

Concluzia e simplă: în cei 6 ani şi ceva, câţi au trecut de atunci, a evoluat doar tehnica (Olteanu făcea poze, Tuşa face videoclipuri); în rest, traseista celor 5 (cinci) partide continuă să facă alba-neagra cu integritatea şi – luând exemplu de la propriul soţ – să ia cu copy-paste textele altora, fără să citeze sursa.

Dar ştiţi care este crâncena ironie? Că Tuşa se zbate să salveze un parc… de cine? De propriul ei protector, penalul Andrei Chiliman, care, din 2004 (când a fost ales primar întâia oară) până în prezent, nu a mişcat un deget pentru o mai bună soartă a parcului, ci a cheltuit banii aiurea pe floricele şi pe tot felul de contracte cusute cu aţă albă.

3 comentarii la “Diana Tuşa, prinsă la ciordit. Cum îşi plagiază fostul şef, Bogdan Olteanu / EXCLUSIV FOTO (VIDEO)

  1. Ba frate cum e asta… zici ca e Mailat, cine nu stie sa caute pe google, dar seamana si cu Naomi travestitul. Grea alegere. Oricum, un lucru e sigur: daca se duce in Franta, in mod cert se intoarce cu 300 de euro.

  2. Oare o fi vreun barbat care…. pfff, daca e iti dai seama ce hal de barbat disperat? Mai bine mori din cauza lucrului manual decat sa ai parte de o asemenea creatura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *