Skip to content
Politică

Diana Tuşa (PSD): Campania antivaccinistă a fost coordonată magistral tocmai de reprezentanții statului român

fn24.ro

Deputatul PSD Diana Tuşa critici în termeni duri modul defectuos în care Guvernul Cîţu, prin vocea ministrului Sănătăţii, Ioana Mihăilă, comunică deciziile legate de campania de vaccinare anti-COVID.

„Românii și-au căutat pe unde au putut răspunsurile pe care nu le-au primit de la autorități. Când statul român îți spune că e bine să te vaccinezi ca să îți bei cafeaua sau ca să pleci în vacanță ori ca să îți duci copilul la școala pe care tot statul tocmai a anunțat că o închide din octombrie, e firesc ca orice om normal la cap să încerce să-și găsească răspunsurile la întrebările care într-adevăr îl interesează.

Practic, ce nu înțelege dna ministru e că, de fapt, campania antivaccinistă de care tot vorbește a fost coordonată magistral – prin bâlbe, gafe, declarații și decizii care se băteau cap în cap – tocmai de reprezentanții statului român, printre care se numără și domnia sa.

La fel cum nu înțelege că nu turnătoria, bârfa sau coerciția aberantă vor rezolva problema pandemiei, ci doar #încrederea… Adică acea chestiune care se construiește cu greu, care nu e ceva care ți se cuvine doar pentru că cineva te-a proptit într-un scaun printr-un minister… oricare ar fi el!”, constată Tuşa pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *