Skip to content
Politică Video

Dificultăți în activitatea ca ministru? Victor Negrescu: Nu a fost ușor! EXCLUSIV

hotnews.ro

Fostul Ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a fost cel mai recent invitat al emisiunii Puterea Știrilor, moderată de redactorul-șef Marinela Angheluș.

Una din temele dezbătute a ținut de activitatea pe care a avut-o Victor Negrescu ca ministru în cabinetul Dăncilă. Asfel, chestionat dacă a întâmpinat dificultăți, Victor Negrescu a atras atenția că nu a fost ușor pentru că a ales să lupte în continuare pentru valorile europene în timp ce nu toată lumea înțelegea importanța momentului în care se află România.

„Nu a fost ușor. Nu toată lumea înțelegea importanța acestui moment. Eu mi-am dorit din start să avem un amplu consens, unul național, și cred că am reușit să facem aceste lucruri pentru că prima formă a priorităților a fost prezentantă în Parlamentul României în luna mai a anului 2018 și am avut acolo în comisiile de resort unanimitate exprimată pentru ceea ce am definit împreună. Treceam peste aceste probleme. Nu cred că frânele eventuale au reprezentat un lucru care să mă fi condus la această decizie, ci pentru mine a fost important să lupt în continuare pentru aceste valori europene pe care le împărtășesc majoritatea românilor. Voi lupta în continuare. Fac asta de foarte mulți ani. Eu nu fac politică pentru a obține ceva, ci fac politică pentru ceea ce cred, pentru anumite convingeri pe care le am și care sunt foarte ferme și pe care le exprim și în partid și în exterior de mulți ani. Este important să arătăm oamenilor că există și persoane care au convingeri și care nu țin de o funcție.

Cred că este timpul să dăm și aceste exemple pozitive, ale unor oameni care pot lupta pentru anumite principii și că dincolo de interesele personale pe care inevitabil fiecare le are este mai important să facă lucruri importante pentru țară”, a precizat în exclusivitate Victor Negrescu la emisiunea Puterea Știrilor.

Urmăriți secvența video de la 4:21 până la 5:55:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *