Skip to content
Știri locale Vrancea

DIICOT a destructurat un clan de proxeneţi din Focşani

facebook

Un clan din Focşani, care făcea trafic de persoane, inclusiv minore, atât în ţară cât şi în Italia şi Germania, a fost destructurat de DIICOT, iar patru interlopi au ajuns după  gratii. Banii pe care interlopii îi obţineau în urma traficului de persoane erau „investiţi” în apartamente şi maşini de lux.

Începând din anul 2008 şi până în prezent, 6 membrii ai unei familii din municipiul Focşani ar fi constituit un grup infracţional organizat, specializat în traficul de persoane şi minori, intern cât şi extern  (Italia şi Germania), până în prezent fiind identificate 12 victime, din care patru minore. Aceştia ar fi obţinut importante sume de bani, pe care le-ar fi investit în achiziţionarea de imobile şi autoturisme de lux”, se arată în comunicatul DIICOT.

În cauză a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, două case, două autoturisme de lux şi asupra sumei de 210.000 de lei, scrie adevarul.ro. Clanul de proxeneţi a fost destructurat în urma a 5 percheziţii domiciliare în judeţul Vrancea, pentru combaterea traficului de persoane şi de minori. Persoanele depistate au fost conduse la sediul DIICOT Vrancea, pentru audieri.

În urma audierilor care au avut loc joi, 4 persoane au fost reţinute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *