Skip to content
Societate

DIICOT anunţă destructurarea uneia dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din judeţele Brăila şi Galaţi, după 74 de percheziţii

Procurorii şi poliţitii fac, miercuri, 74 de percheziţii în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de trafic de droguri, iar 165 de persoane vor fi audiate. DIICOT anunţă că este una dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din zonă, potrivit news.ro.

”La data de 24.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat un număr de 74 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni neautorizate cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a transmis, miercuri, DIICOT.

Procurorii au precizat că acţunea vizează ”destructurarea uneia dintre cele mai mari grupări infracţionale organizate, specializate în comercializarea de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila, dar şi a altor persoane care desfăşoară activităţi infracţionale similare pe raza celor două judeţe”.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate diverse cantităţi de droguri de risc şi mare risc, substanţe psihoactive şi diverse sume de bani.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi vor fi duse, în vederea audierii, un număr de 165 persoane.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *