Skip to content
Politică

DIICOT în acţiune. O nouă reţea de trafic de droguri a fost destructurată

DIICOT în acţiune. O nouă reţea de trafic de droguri a fost destructurată

Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri, 16 octombrie, procurorii DIICOT Biroul Teritorial Vâlcea, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, dar şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti, au identificat mai multe persoane implicate în infracţiuni de trafic de droguri de risc derulate pe teritoriul municipiului Râmnicu Vâlcea și a municipiului București.

Totodată, în mediul on line a fost creat un site „ce avea ca scop vânzarea de seminţe de cannabis de diferite tipuri, în urma comenzilor efectuate cantităţile solicitate fiind livrate prin intermediul societăţilor de curierat.”

Mai mulţi cumpărători care achizitionaseră astfelde produse ilegale de pe site pentru crearea unei culturi indoor de canabis au fost luaţi în vizorul DIICOT. Un astfel de destinatar a fost și inculpatul Predună Florin, care a procedat la achiziționarea unor produse de natura celor menționate anterior  în vederea înfiinţării unei culturi  indoor și implicit a obținerii de substanţe interzise.

Potrivit comunicatului DIICOT, „În  seara zilei de 15.10.2015 pe raza orașului Govora a fost organizată o acțiune de flagrant, ocazie cu care a fost depistat inculpatul Năsui Adrian Florin deținând în vederea vânzării cantitatea de 200 gr. cannabis”, dar şi alte percheziţii domiciliare într-o comună din judetul Vâlcea prin care s-au descoperit culturi de canabis. Astfel, s-a hotărât reţinere pentru 24 de ore a inculpaţilor vizaţi sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi înaintată Tribunalului Vâlcea propunerea de arestare preventivă, se mai arată în acelaşi comunicat al instituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *