DIICOT: Patru persoane, arestate pentru trafic de droguri, pe care le vindeau inclusiv minorilor, la petreceri

droguri
Sursa foto: DIICOT

Patru persoane au fost reţinute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată.

Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT transmis sâmbătă, din probele administrate în cursul urmăririi penale, a rezultat că inculpaţii au comercializat drogurile de risc şi mare risc inclusiv către consumatori minori, elevi ai unor licee din municipiul Iaşi, interacţiunile între dealeri şi clienţi realizându-se faţă în faţă, preponderent pe parcursul unor evenimente private (petreceri).

 

„În sarcina primului inculpat s-a reţinut că, pe parcursul anului 2023, a deţinut şi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) şi de mare risc (ecstasy). Cel de-al doilea inculpat a fost prins în flagrant, la data de 02.11.2023, pe raza unei comune din judeţul Iaşi în timp ce comercializa cantitatea de peste 55 grame canabis.

Cu privire la ceilalţi doi, din cercetări a rezultat că, pe parcursul anului 2023, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, la diferite intervale de timp, au vândut diferite cantităţi de 3-CMC, drog de mare risc, cunoscut sub denumirea generică de cristal”, a informat DIICOT.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: