Skip to content
Politică

Din ce clădire au fost făcute pozele cu Udrea și Alina Bica la Paris

Pornind de la o observaţie făcută pe Facebook de fotograful Dinu lazăr, Vlad Petreanu analizează imaginile în care apar Elena Udrea şi Alina Bica, la Paris, şi cadrele din care au fost făcut pozele. Jurnalistul consideră că cel care a făcut pozele cunoştea topografia zonei şi avea acces în clădirile de unde au fost fotografiate Elena Udrea şi Alina Bica, potrivit evz.ro.

Fotograful Dinu Lazăr a analizat fotografiile care au fost publicate pe site-ul joscenzura2014.wordpres.com (şters ulterior de autorii săi) şi cadrele din care au fost făcute pozele. Astfel, fotograful, care a studiat zona cu ajutorul Google Street View, remarcă faptul că poza în care Elena Udrea şi Alina Bica apar ieşind de la magazinul Un Jour Ailleurs, aflat pe Rue Halévy, nu putea fi făcută decât din interioul Operei, de la etajul 2, un loc unde nu are acces oricine.

Aceeaşi observaţie o face şi jurnalistul Vlad Petreanu. „Un singur fotograf sugerează o operaţiune ostilă de supraveghere, bine pusă la punct, cu oameni care ştiau perfect topografia zonei şi traseele interioare ale clădirii – şi aveau acces fără restricţii, imediat, în punctele de staţie”, scrie şi Vlad Petreanu, pe blogul său.

3 comentarii la “Din ce clădire au fost făcute pozele cu Udrea și Alina Bica la Paris

  1. de unde stiti ca nu a fost fotografiata la cererea ei? de unde stim noi ca nu chiar ea a dat aceste poze sa fie facute publice sa mai iasa putin la tv, inca putina publicitate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *