Skip to content
Puterea Știrilor Video

Din culisele Guvernului. Remus Borza dă numele celor mai influente două personaje din Executivul Dăncilă

psnews.ro

Remus Borza, fost consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, reformă și fiscalitate, a vorbit la Puterea Știrilor despre relația pe care acesta a avut-o cu Eugen Teodorovici pe perioada în care deputatul s-a aflat la Guvern.

„Reindustrializarea României trebuie să fie adevăratul proiect de țară”

Astfel, Remus Borza a susținut că Eugen Teodorovici și Costin Mihalache sunt doi oameni foarte influenți în Guvern și se bucură de ”o mare simpatie și de o mare trecere la premier”.

Totodată, deputatul a atras atenția că, din punctul său de vedere, reindustrializarea României trebuie să fie adevăratul proiect de țară.

Eu l-am susținut, l-am încurajat și l-am promovat tot timpul pe Orlando Teodorovici ca fiind un reformator. I-am găsit și scuze în perioada lui Liviu Dragnea că nu îl lasă despotul de Dragnea. Acum nu are nicio scuză, mai ales că se bucură de o mare simpatie și de o mare trecere la premier. Sunt doi oameni foarte influenți în Guvern: Costin Mihalache și Orlando Teodorovici.

Chiar aștept acum să și livreze pentru că, fiind ministru de Finanțe, trebuie să fie tot timpul cu piciorul pe frână, mai cumpătat. Am salutat și apelul lui la ordonatorii de credit (…) Debirocratizarea administrației trebuie să fie un imperativ, reforma marilor sisteme publice este un deziderat social care trebuie asumat și de Guvern. Reindustrializarea României trebuie să fie adevăratul proiect de țară, a declarat Remus Borza, la Puterea Știrilor.

1 comentariu la “Din culisele Guvernului. Remus Borza dă numele celor mai influente două personaje din Executivul Dăncilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *