Din disperarea după voturi, Piedone și-a însușit prin fals 14.000 de susținători. Șeful SANITAS: Nu am promis nimic

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Anunțul triumfal al lui Cristian Popescu Piedone că Uniunea Sindicală SANITAS Bucureşti îi „susţine candidatura la funcţia de Primar General al Capitalei”, a fost contrazis rapid de liderul de sindicat, Viorel Hușanu.

Acesta a precizat că s-a întâlnit cu Piedone, dar nu i-a promis nimic, cu atât mai puțin voturile celor 14.000 de membri ai sindicatului. Și că s-a întâlnit și cu candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, şi va avea discuţii cu toţi candidaţii la PMB.

„Uniunea Sindicală SANITAS Bucureşti îmi susţine candidatura la funcţia de Primar General al Capitalei! (…) Împreună, suntem mai puternici! Uniunea Sindicală SANITAS Bucureşti are 14.500 de membri, medici, asistenţi medicali şi personal TESA. Vă mulţumesc pentru susţinere şi încredere!”, a scris pe Facebook candidatul Piedone, încercând să se folosească de imaginea SANITAS și să inducă bucureștenii în eroare în legătură cu susținerea de care în realitate nu beneficiază.

„Noi am avut o discuţie, aşa ne dorim să avem o discuţie cu toţi candidaţii. Nu am promis nimic, nu cred că putem noi să controlăm nimic” a declarat Huşanu.

„Eu am avut o întâlnire cu domnul Piedone astăzi şi zilele trecute cu domnul Cîrstoiu şi îmi doresc să am cu toţi candidaţii la Primărie – pentru că reprezint toate spitalele din Bucureşti şi este foarte important cine va fi primar atât la Capitală, cât şi la sectoare – şi în cadrul acestei întâlniri am discutat toate problemele pe care noi, cei de la SANITAS, le-am identificat în cele 19 spitale aflate în subordinea ASSMB”, a adăugat liderul SANITAS.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: