Skip to content
Politică

Din penitenciar, SOV face topul politicienilor: Preferatul meu rămâne Năstase

Buna Ziua Vaslui

Aflat în penitenciar, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat la opt ani de închisoare cu executare în dosarul privind devalizarea Fondului Naţional de Investiţii, face un top al politicienilor și al miniștrilor, însă admite că preferatul său este Adrian Năstase.

Afaceristul îi trece pe lista sa, ca fiind cei mai capabili politicieni, pe Călin Popescu Tăriceanu, Cristian Diaconescu, Şerban Nicolae, Cătălin Ivan, Titus Corlăţean şi Claudiu Manda. Vîntu explică că generațiile tinere trebuie să înțeleagă că aceștia sunt cei ce se află, deocamdată, la cârma țării.

”Ne place sau nu, ei sunt cei care astăzi trebuie să găsească soluţiile pentru a recupera suveranitatea statului român. Până în momentul în care generaţia ta va avea inteligenţa şi tăria să impună o altă formă de guvernământ, va trebui să te încrezi în câţiva dintre cei care n-au fost încă descăpăţânaţi de „minunaţii noştri parteneri strategici”, a declarat omul de afaceri, conform News.ro.

Mai mult decât atât, Sorin Ovidiu Vîntu mărturisește, totuși, că preferatul său rămâne Adrian Năstase, considerându-l un politician capabil: ”Preferatul meu rămâne în continuare Adrian Năstase, un om cu o capacitate de a înţelege şi de a acţiona cum ţara asta nu cred că va mai da atât de curând. Din nefericire pentru voi toţi, a fost tras pe linia moartă”, scrie Vîntu, pe blogul său.

În topul miniștrilor, Sorin Ovidiu Vîntu îi trece pe Tudorel Toader şi Teodor Meleşcanu, în fruntea listei aflându-se Petre Daea. Deși afirmă că Executivul lui Toader este unul ”mediocru”, reușește totuși să țină România pe linia de plutire, având și momente ”de excepţionalitate”.

”Este inutil să-ţi spun, generaţie, cât de mult contează pentru o ţară calitatea miniştrilor ei. Cabinetul condus de Tudose este un cabinet mediocru, lipsit de viziune proprie şi de entuziasm. În ciuda acestor fapte, el reuşeşte totuşi să menţină statul în stare de funcţionare, iar atunci când este cazul este capabil să ofere momente de excepţionalitate aşa cum au fost cele ocazionate de funeraliile Regelui Mihai”, susţine Vîntu.

1 comentariu la “Din penitenciar, SOV face topul politicienilor: Preferatul meu rămâne Năstase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *