Skip to content
Sport

Dinamo l-a transferat pe Nabil Jaadi, fratele lui Reda

fcdinamo.ro

Gruparea Dinamo București anunță transferul mijlocașului ofensiv Nabil Jaadi, 22 de ani, marocan născut în Belgia, ultima oară sub contract cu italienii de la Udinese. Nabil Jaadi, fratele mijlocașului dinamovist Reda Jaadi, și-a început cariera la Academia de juniori a clubului belgian Anderlecht, fiind transferat în vara anului 2014 la Udinese.
Pentru Udinese a jucat doar 72 de minute în Cupa Italiei, în meciul cu Napoli, scor 2-2, pe 22 ianuarie 2015.
În ultimii patru ani, Nabil Jaadi a evoluat sub formă de împrumut pentru Latina (Italia), Granada (Spania), Ascoli (Italia), Olhanense (Portugalia) și Asteras (Grecia).
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica.

4 goluri în 14 meciuri a înscris Nabil Jaadi pentru loturile naționale ale Marocului. A jucat 3 meciuri pentru Maroc U23 (un gol), două partide pentru Maroc U20 (un gol) și 9 jocuri pentru Maroc U17 (două goluri). Între anii 2010 și 2012 a evoluat pentru reprezentativele U16 și U15 ale Belgiei, marcând două goluri în 13 selecții.

2 trofee are Nabil Jaadi în palmares, titlul de campion și Supercupa Belgiei în sezonul competițional 2013-2014, când a făcut parte din lotul celor de la Anderlecht.

23 de ani va împlini Nabil Jaadi peste câteva luni, pe 1 iulie.

96 este numărul oficial de joc al lui Nabil Jaadi la Dinamo.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *