Skip to content
Sport

Dinamo va avea stadion de 20.000 de locuri. Ministrul Carmen Dan dă asigurări că este în grafic

" "

Ministrul Afecrilor Interne, Carmen Dan, şi preşedintele CS Dinamo, George Cosac, au afirmat, vineri, că noul stadion Dinamo, care va fi construit în zona vechiului velodrom este în grafic, demnitarul precizând că va fi unul dintre cele patru arene din programul asumat de România pentru organizarea Campionatului European din 2020.

“După cum a anunțat Compania Națională de Investiții suntem în faza în care după ce se vor finaliza studiile de fezabilitate vom putea demara lucrările. Chiar dacă suntem în întârziere eu pot spune că din punctul de vedere al Ministerului de Interne ne-am atins obiectivul, chiar dacă nu este amplasamentul stadionului consacrat, pe care și l-au dorit cei care ne susțin. Eu zic că am reușit totuși să fie unul dintre cele 4 stadioane care vor fi construite. Tocmai pentru a nu mai exista probleme juridice am luat decizia să mutăm amplasamentul. În continuare suntem în instanță”, a declarat Carmen Dan la festivitatea de premiere a sportivilor CS Dinamo, scrie News.ro.

" "
" "

Preşedintele CS Dinamo, George Cosac a spus că noul stadion va avea o capacitate de aproximativ 20.000 de locuri. “Cu stadionul suntem în grafic, se lucrează la PUZ apoi urmează celelalte etape care vor duce la construcția respectivului edificiu în zona velodromului. Stadionul va avea undeva la 20.000 de locuri. Cred că suporterii dinamoviști au demonstrat că merită cu prisosință un stadion nou. Cred că dacă vom avea puțină răbdare vom avea și echipa de fotbal”, a declarat Cosac.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *