Skip to content
Politică

Dîncu, reacție la demisia lui MRU: E surprinzătoare!

profit.ro

Vicepremierul Vasile Dîncu se arată surprins de demisia lui Mihai-Răzvan Ungureanu de la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE). El a declarat, la rfi, că „de regulă, aceste lucruri de culise nu se află”.

Vasile Dîncu îşi exprimă surprinderea după demisia lui Ungureanu de la SIE: „Eu îl cunosc de multă vreme pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu ca un intelectual din domeniul ştiinţelor sociale, suntem colegi la Universitatea din Bucureşti. Am fost oarecum surprins, chiar dacă citeam des în mass-media despre o asemenea posibilitate. Eu am fost surprins”.

Nu avem nici o dovadă, să spunem aşa, în spaţiul public pentru o explicaţie. Cred că ar trebui comisiile, poate, de control al serviciilor de intelligence din Parlament să ne dea o variantă, dar de regulă, aceste lucruri de culise nu se află. Înţeleg că nu va fi înlocuit în acest moment, decât în momentul în care va veni un nou Parlament. Altceva este foarte greu de comentat în asemenea situaţii. Sigur că este surprinzătoare această ştire”, declară vicepremierul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *