Skip to content
Politică

Dîncu rupe tăcerea privind vacanța în Seychelles: Am fost în altă perioadă!

transilvaniareporter.ro

Fostul vicepremier Vasile Dîncu rupe tăcerea privind vacanța în Seychelles alături de Sebastian Ghiță.

Mai exact, fostul ministru al Dezvoltării, nume implicat în mai multe dintre înregistrările omului de afaceri Sebastian Ghiță, a vorbit despre legăturile pe care le-ar fi avut cu Florian Coldea.

 Vasile Dîncu a confirmat faptul că a fost în vacanță în Seychelles, însă neagă faptul că ar fi fost în compania fostului prim ajunct SRI, Florian Coldea, George Maior și Sebastian Ghiță. “Am fost în Seychelles, dar nu cu ei, ci cu soția și în altă perioadă decît cea în care se spune că ar fi fost Sebastian Ghiță cu Florian Coldea”, a declarat Dîncu pentru Q Magazine.

După ce Sebastian Ghiță a dezvăluit și susținut cu poze faptul că și-a petrecut cel puțin un concediu alături de Florian Coldea, jurnalistul Ion Cristoiu a adăugat că alături de cei doi s-au alăturat și familiile lui Vasile Dîncu și George Maior.

“La Seychelles erau și familia lui Vasile Dîncu, și familia lui George Maior pe lîngă cele ale lui Ghiță și Coldea. A cincea familie nu o pot spune pentru că este particulară”, a dezvăluit Ion Cristoiu la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *