Dîncu: Un candidat independent, care se află undeva între social-democraţi şi liberali, ar fi foarte bun

Vasile Dîncu / Sursă foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea
Sursă foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, sociologul Vasile Dîncu, afirmă că PSD şi PNL nu au decis asupra unui nume de candidat pentru funcţia de primar al Capitalei, el fiind de părere că ”un candidat independent, care se află undeva între social-democraţi şi liberali, ar fi foarte bun”. Dîncu susţine că ”un PNL-ist sută la sută sau un PSD-ist sută la sută au mai puţine şanse” de a convinge electoratul celuilalt partid. ”Dacă vrem un candidat comun, care să se lupte cu actualele profile care există în acest moment în bătălia pentru Bucureşti, atunci va trebui să fie un proiect total diferit decât ceea ce avem în acest moment în piaţă”, consideră Dîncu.

Vasile Dîncu a afirmat, joi seară, la Digi 24, referindu-se la candidaţii pentru Primăria Capitalei: ”Pentru proiectul nostru comun, un candidat comun ar fi un lucru foarte bun”.
Dîncu este de părere că un număr mare de bucureşteni ar vota un candidat comun al PSD ”dacă ar fi un candidat care să nu trezească resentimente ideologice”, spunând că ”un PNL-ist sută la sută sau un PSD-ist sută la sută au mai puţine şanse”.
El a precizat însă că nu există un nume pe care coaliţia de guvernare să-l propună în acest sens pentru alegerile locale din acest an, adăugând: ”Până la sfârşitul acestei săptămâni cu siguranţă, pentru că deja expiră termenele şi suntem obligaţi să facem asta”.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL