Skip to content
Neamț Știri locale

Dintre cei șapte pacienți cu Covid-19, transferați de la Piatra Neamț la Iași după incendiul de la ATI, doar unul mai e în viață

Inquam Photos / tvmneamt.ro / Flavius Corfu

Miercuri a murit încă unul din cei șapte pacienți cu Covid transferați la Iași după incendiul de la Spitajul Județean din Piatra Neamț, anunță PressHub. Este vorba de o femeie în vârstă de 67 de ani care suferea de mai comorbidități respiratorii și cardiace.

În acest moment, un singur pacient din cei transferați de la Piatra Neamț la Iași mai trăiește, deși la începutul acestei săptămâni reprezentanții unității medicale spuneau că ultimii doi pacienți rămași în viață aveau o evoluție mai bună. Atunci medicii sperau ca starea de sănătate a pacienților să continue să se amelioreze și să fie transferați de la Terapie Intensivă pe un salon de pacienți confirmați cu COVID-19.

În urma incendiului din seara de 15 noiembrie, din secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Județean din Piatra Neamț au fost transferați șapte pacienți în județul Iași. Șase au fost internați la spitalul mobil de la Lețcani, la secția exterioară a Spitalului de Boli Infecțioase, iar unul la Spitalul Municipal din Pașcani, toți având nevoie de internare și tratament în Anestezie și Terapie Intensivă. Toți pacienții erau infectați cu virusul SARS-CoV-2 și aveau și alte afecțiuni cronice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *