Skip to content
Puterea Știrilor Video

Dinu Iancu Sălăjanu: N-am intrat în politică pentru a-mi da ordine oamenii de la partid. Boc este un om care mă inspiră

b1.ro

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Dinu Iancu Sălăjanu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj din partea Partidului Național Liberal (PNL) mărturisește că omul care îl inspiră este Emil Boc.

„E un om deosebit, un om cu mult bun simț, un om dedicat profesiei lui, dedicat comunității de acolo din Cluj, a fost dedicat și românilor. Datorită dumnealui și colegului Lucian Bode am intrat în politică într-un mod mult mai serios. Mi-a spus: <<Da, merită să candidezi dacă tu crezi că poți să faci carieră din asta. Dacă vrei să continui munca politică>>” a spus candidatul PNL.

De asemenea, Sălăjanu susține că n-a intrat în politică pentru a primi ordine de la partid.

„N-am fost sluga nimănui dintr-un partid politic, n-am intrat în politica că să-mi dea oamenii de la partid ordine, ci din dorința de a mă implica după gândurile mele, după mentalitatea mea și a face ceva bun în folosul oamenilor”,  a punctat  Dinu Iancu Sălăjanu.

Acesta şi-a încercat norocul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj şi în 2008, la acea vreme din partea Partidului Iniţiativa Naţională, al cărui lider era. Patru ani mai târziu, la alegerile din 2012, interpretul candida din nou, de acea dată pe listele PDL; a ieşit pe locul al treilea, cu puţin peste 20% din voturile alegătorilor.

În vârstă de 50 de ani, Dinu Iancu Sălăjanu este originar din comuna Bălan, judeţul Sălaj, el fiind absolvent al Facultăţii de Muzică din Oradea, Secţia canto clasic, iar din anul 2000 – cadru universitar la Facultatea de Muzică şi Teatru din Oradea.

Începând cu 2001 este directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, fiind şi colaborator al Operei Naţionale Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *