Skip to content
Politică

Directoare din Primăria Sectorului 2, luată la bani mărunţi de ANI. Semn de întrebare de peste 1 milion de lei

O directoare din Primăria Sectorului 2 a fost luată la bani mărunţi de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Semn de întrebare de peste 1 milion de lei.

Este vorba despre Mariana Georgescu, director la Direcția Calitate, Comunicare și Relații Internaționale din Primăria Sectorului 2, potrivit unui comunicat trimis, miercuri, PSnews.ro.

Astfel, ANI a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 1.055.755,19 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției publice de cãtre MARIANA GEORGESCU.

„Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției de cãtre MARIANA GEORGESCU.

Persoana evaluatã a fost informatã despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiazã (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. MARIANA GEORGESCU a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenția Naționalã de Integritate își exercitã atribuțiile cu respectarea principiilor legalitãții, confidențialitãții, imparțialitãții, independenței operaționale, celeritãții, bunei administrãri, precum și al dreptului la apãrare”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *