Skip to content
Siguranța cetățeanului

Directoarea Centrului Creşe din Ploieşti şi patru educatoare, acuzate că au furat mâncarea copiilor

Facebook

Angelica Fodor, directorul Centrului Creşe din Ploieşti, a fost reţinută pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie şi delapidare.

În acelaşi dosar au fost reţinute şi alte patru persoane, toate angajate ale creşelor din Ploieşti. Acestea sunt acuzate că furau din mâncarea şi produsele de igienă care ar fi trebuit să ajungă la copii.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, angajatele creşelor i-ar fi oferit sume de bani şi „atenţii” directoarei de centru pentru ca aceasta să închidă ochii la furturile subalternelor.

Luni, 6 decembrie, la Ploieşti au fost făcute mai multe percheziţii în cauză, atât la domiciliile educatoarelor, dar şi la sediile creşelor. „Aveau podul plin”, susţin surse apropiate de anchetă.

Sursele citate au precizat că ancheta vizează şi alte persoane implicate în administrarea unităţilor de învăţământ din Ploieşti, dar faţă de acestea nu au fost luate măsuri preventive deocamdată, scrie adevarul.ro.

Una dintre suspectele reţinute, probabil directoarea de centru, va fi prezentată marţi cu propunere de arestare preventivă. Acuzaţiile sunt de luare de mită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *