Skip to content
Politică

Directorul adjunct al IGPR, eliberat din funcție după ce a fost reținut

Constantin Bolboșanu, director adjunct al Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), reținut luni seară, a fost eliberat din funcție.

„Urmare a comunicării Direcției Naționale Anticorupție, în care se precizează punerea în mișcare a acțiunii penale față de comisar-șef de poliție Bolboșanu Constantin, inspectorul general al Poliției Române a dispus eliberarea acestuia din funcția deținută și punerea la dispoziția unității, urmând ca situația raporturilor de serviciu să fie reglementată în funcție de măsurile procesual-penale ce vor fi dispuse”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Poliția Română va acționa în continuare, împreună cu instituțiile competente în domeniu, pentru prevenirea, combaterea și soluționarea faptelor de corupție, inclusiv a celor comise de lucrători de poliție, mai arată sursa citată.

Comisarul este acuzat că a primit mită 110.00 de euro de la un afacerist în schimbul unor soluții favorabile în dosarele acestuia, potrivit b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *