Skip to content
Politică

Directorul Agenției Împotriva Traficului de Persoane, mesaj către victimele din Argeș: Nu mai sunteți în pericol! EXCLUSIV

Cazul din Argeș a scandalizat întreaga țară. Zeci de persoane au fost torturate timp de mai mulți ani, atât adulții, cât și minorii. Victimele erau răpite și forțate să muncească pentru diferite grupur infracționale, care le torturau prin violență fizică sau psihică. O victimă a fost filmată în timp ce se afla în lanțuri, iar anchetatorii au eliberat-o.

Adrian Petrescu, comisar-șef director al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, a ales să le transmită victimelor un mesaj prin intermediul PSnews.ro:

„Nu mai sunteți în pericol! A venit momentul să vă liniștiți, să vă odihniți. O să începem un drum lung și deloc simplu, dar sperăm să vă ajute să fiți stăpânii voștri fără interferența altcuiva”, a spus Petrescu.

Interviul integral cu directorul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane va fi publicat sâmbătă, 16.07.2016, pe PSnews.ro, în care veți afla cum s-a ajuns la tragedia din Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *