Skip to content
Politică

Directorul Bibliotecii Universitare din Iași și soția lui, găsiți morți în propria locuință

transilvanianews.com
Directorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iasi, Bogdan Maleon, in varsta de 42 de ani, si sotia sa, in varsta de 38 de ani, au fost găsiți morți în propria locuință, luni seara.
Astfel, se pare că, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, femeia prezinta semne de violenta pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred ca este vorba de o crima urmata de sinucidere.
Cei doi au fost gasiti in locuinta lor de pe strada Alistair, de o ruda care era ingrijorata ca nu au ajuns la masa de Craciun.
„Trebuiau sa plece intr-o vizita si nu au mai ajuns si a venit sa vada ce fac. L-a gasit pe el spanzurat. Atat stim. In rest nu stim absolut nimic. Era o familie atat de frumoasa. Nu stiu… E o surpriza mare pentru noi. Nu se poate descrie in cuvinte”, a declarat una dintre persoanele care i-a gasit pe cei doi, potrivit Hotnews.ro

Bogdan Maleon era profesor universitar doctor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, iar din 2015 a fost numit director interimar al Bibliotecii Central Universitare. Anterior, Bogdan Maleon a fost director al Muzeului Universitatii Cuza, deschis in 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *