Skip to content
Societate

Directorul de campanie al lui Donald Trump va conferenția în Aula Academiei Române

News.ro

Brad Parscale, director al viitoarei campanii prezidențiale a lui Donald Trump din 2020, va veni în România în perioada 20 – 24 martie 2019 şi va susţine o conferinţă despre marketingul politic în Aula Academiei Române. Americanul vine aici la invitaţia lui Adrian Thiess, om de afaceri influent şi fost consilier al preşedintelui Ion Iliescu.

Redăm mai jos comunicatul integral al Academiei Române:

În perioada 20 – 24 martie 2019 se va afla în România Brad Parscale, director al viitoarei campanii prezidențiale a lui Donald Trump din 2020. Acesta a fost numit în această poziție de către președintele american pe 1 februarie 2018. Brad Parscale este expert în materie de media digitală şi a jucat un rol esenţial pentru victoria lui Donald Trump din 2016. Mai mult, Brad Parscale este unul dintre oamenii de încredere ai familiei prezidențiale.

Cu ocazia prezenței sale în România, expertul american va susține o conferință cu titlul „Making Political Marketing Great Again”, în Aula Academiei Române, joi, 21 martie, cu începere de la ora 18.00.

În deschidere va vorbi Președintele Academiei Române, Ioan Aurel-Pop, prezentarea vorbitorului va fi făcută de profesorul Dan Dungaciu, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române, iar moderarea va fi asigurată de academicianul Victor Voicu, vice-președinte al Academiei Române.

Conferința va beneficia de prezența unor personalități publice și politice de prim rang, iar accesul se va face exclusiv pe bază de invitație nominală.

Brad Parscale vine în România la invitația dlui Adrian Thiess, iar prezența șefului de campaniei al celui mai puternic om al planetei la București este unul dintre evenimentele menite să aducă în România și în Aula Academiei Române personalități marcante ale vieții publice internaționale, care au, sau pot avea, prin prestație sau anvergură, incidență directă sau indirectă asupra României.

Academia Română și-a asumat, prin girul dat unor asemenea evenimente, un veritabil proiect care are ca miză sprijinul pentru eforturile constante de a pune România pe harta mare a lumii și de a conștientiza, la nivelul liderilor publici, politici, universitari etc. din țara noastră, nevoia interconectării elitelor naționale cu rețelele elitelor lumii în care trăim.

27 februarie 2019

Biroul Prezidiului Academiei Române

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *