Skip to content
Societate

Directorul DRDP Bucureşti, sancţionat cu avertisment scris de CNAIR

Ph-online

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, Augustin Dinu, a fost sancţionat cu avertisment scris de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) întrucât nu s-a semnat contractul necesar începerii lucrărilor de reparaţii ale carosabilului de pe DN 73C. Totodată, o echipă a CNAIR va face reparaţiile respective în regie proprie.

Potrivit CNAIR, având în vedere faptul că DRDP Bucureşti nu a semnat contractul subsecvent necesar începerii lucrărilor de reparaţii ale carosabilului de pe DN 73C, între km 56+000 – km 61+434, CNAIR l-a sancţionat pe directorul regional Augustin Dinu cu un avertisment scris.

„Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a discutat cu directorul regional, Dinu Augustin, şi i-a atras atenţia că nu mai tolerează acest gen de atitudine şi i-a transmis că la următoarea abatere va fi demis din funcţie”, se arată într-un comunicat de presă transmis de CNAIR.

Totodată, pentru a remedia problemele apărute la carosabil pe acest sector de drum, CNAIR a constituit în regim de urgenţă o echipă care s-a deplasat acolo şi va face lucrări de reparaţii la corpul drumului în regie proprie.â, informează News.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *