Directorul ICI București, întâlnire cu ambasadorul Elveției în România

ICI București
ICI București / sursa - Facebook

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București s-a întâlnit marți cu Massimo Baggi, Ambasadorul Elveției în România. „Întâlnirea a reprezentat un bun prilej pentru consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Elveția”, arată ICI București într-o postare pe pagina de Facebook.

„Marți, 27 februarie 2024, Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a primit vizita Excelenței Sale, domnul Massimo Baggi, Ambasadorul Elveției în România (Embassy of Switzerland in Romania / Ambasada Elveției în România).

Întâlnirea a reprezentat un bun prilej pentru consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Elveția, evidențiind angajamentul ambelor părți în promovarea colaborării în domenii de interes comun, precum cercetarea științifică, educația, fintech și diplomația cibernetică.

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a expus activitățile institutului, accentuând expertiza în aria fintech, prin prezentarea Pieței de NFT-uri interinsituționale. Totodată, a subliniat importanța dialogului continuu și a schimbului de idei pentru a promova proiecte comune care să contribuie la progresul științific și tehnologic”, arată ICI București.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: