Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

Directorul IMAS, previziune incendiară pentru București: PNL și PSD își împart egal cele șase primării

PS News

Într-o declarație pentru PS News, directorul IMAS, Alin Teodorescu, este de părere că PNL și PSD își vor împărți egal anul acesta cele șase primării din București.

„Cea mai ciudată situație este la Sectorul 2, cel mai prost gestionat sector din București, unde partenerul de afaceri al fugarului Ghiță, membru PNL, este sprijinit de PSD”, spune Teodorescu.

Cât despre „bătălia” pentru Primăria Capitalei, directorul IMAS susține că „publicul este nehotărât și trebuie să aleagă între un outsider, Nicușor Dan și primarul general, doamna Gabriela Firea”. „Se va decide treptat, în funcție de evenimente sensibile”, adaugă acesta.

„Alegerile pentru primăriile Bucureștilor sunt foarte interesante anul acesta. Publicul este nehotărât. trebuie să aleagă între un outsider, Nicușor Dan, și primarul general, doamna Gabriela Firea. Doamna Firea a avut un mandat fără nici o realizare notabilă, cu multe suspiciuni de corupție. Publicul se va decide treptat, în funcție de evenimente sensibile.

Este greu de crezut că actualele campanii pot influența publicul. Campania doamnei Firea nu depășește gradul de foarte nepotrivită, un exemplu de campanie produsp în birou, fără vreo legătură cu lumea reală. Estimarea actuală este că PNL și PSD își împart egal cele șase primării. Cea mai ciudată situație este la Sectorul 2, cel mai prost gestionat sector din București, unde partenerul de afaceri al fugarului Ghiță, membru PNL, este sprijinit de PSD” a conchis Alin Teodorescu.

Cine se luptă pentru Primăria București

Gabriela Firea-PSD

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, și-a depus duminica după amiază, candidatura pentru un nou mandat de primar. Firea a spus la ieșirea din Biroul Electoral Municipal că în ultima vorba se practica gândul la cifre, PUZ-uri și autostrăzi suspendate, dar nimeni nu vorbește despre oameni, precizând că oamenii sunt cei mai importanți.

Ea a mai spus că sunt unii candidați care vor sa fie aleși primar, dar care în timpul de la începutul declanșării pandemiei nu au mers într-un cămin de bătrâni sau de copii, ci au stat ascunși trei, patru luni și acum vin și cer votul.

Nicușor Dan- PNL-USR

Nicușor Dan, candidatul Dreptei, și-a depus și el candidatura pentru Primăria Capitalei, acesta afirmând că vrea ca Bucureștiul să își schimbe fața în timpul mandatului său. Acesta a ținut o scurtă conferință de presă în care a atacat-o pe Gabriela Firea și a expus câteva obiectivele pe care vrea să realizeze în cazul în care va fi ales primar general al Capitalei.

Traian Băsescu- PMP

Și Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei şi promite că va face tot ce nu au făcut alţii. Fostul şef al statului e sigur că poate ajunge la peste 30% în sondaje, declarând că vrea să rezolve problema traficului, a poluării şi a încălzirii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *