Skip to content
Economie

Directorul Metrorex și-a dat demisia: Atribuțiile sale au fost deja preluate de un interimar

Inquam Photos / George Călin
" "

Update 12.01

Directorul Metrorex Gabriel Mocanu a renunţat, vineri, la mandat, iar Consiliul de Administraţie al companiei a luat act de decizia sa. Interimar, funcţia va fi ocupată de Mariana Miclăuş care a mai condus în perioada noiembrie 2019 – iulie 2020, fiind înlocuită atunci cu Mocanu, potrivit news.ro.

" "
" "

Directorul Metrorex,Gabriel Mocanu, a renunţat, vineri la mandate.

”Consiliul de Administraţie al Metrorex a luat act de renunţarea la mandat înaintată de domnul Gabriel Mocanu. Atribuţiile sale vor fi preluate pentru o scurtă perioada de doamna Mariana Miclăuş, până la desemnarea unui nou director general cu contract de mandat provizoriu”, a transmis MInisterul Transporturilor.

La începutul lunii iulie 2020, Mocanu a înlocuit-o din funcţie pe Miclăuş, ministrul Transporturilor de atunci Lucian Bode explicând că schimbarea s-a produs din cauza întârzierilor la Magistrala 5 Râul Doamnei – Eroilor.

Miclăuş a mai condus compania în perioada noiembrie 2019 – iulie 2020.

—————————————————————————

Directorul general al Metrorex, Gabriel Mocanu, a demisionat din funcție, în urma scandalurilor cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Vineri are loc ședința Consiliului de Administraţie care ar urma să desemneze un nou director general interimar, a anunțat Radio România.

Gabriel Mocanu a preluat funcția în vara anului 2020.

Demisia lui Mocanu vine pe fondul criticilor ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, privind situația financiară generală a companiei şi majorările de salarii aprobate anul trecut.

 

1 comentariu la “Directorul Metrorex și-a dat demisia: Atribuțiile sale au fost deja preluate de un interimar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *