Skip to content
Sănătate

Directorul OMS avertizează că suntem din ce în ce mai orbi la transmiterea COVID-19

Facebook/WHO

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a lansat marţi un apel prin care le solicită ţărilor să continue supravegherea infecţiilor cu noul coronavirus, susţinând că lumea întreagă este „oarbă” cu privire la răspândirea acestui virus din cauza ratelor în scădere ale testării, transmite Reuters.

„Pe măsură ce numeroase ţări reduc testarea, OMS primeşte din ce în ce mai puţine informaţii despre transmitere şi secvenţiere”, a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la sediul OMS din Geneva. „Acest lucru ne face din ce în ce mai orbi faţă de modurile de transmitere şi evoluţia” virusului, a subliniat şeful OMS, potrivit sursei citate de Agerpres.

Bill Rodriguez, directorul executiv al FIND, o organizaţie de ajutor global ce colaborează cu OMS pentru extinderea accesului la testare, a precizat că ratele de testare au scăzut cu 70% până la 90%.

„Avem o abilitate fără precedent de a şti ce se întâmplă. Şi cu toate acestea, în prezent, pentru că testele au fost primele victime ale deciziei globale de a lăsa garda jos, devenim orbi faţă de ceea ce se întâmplă cu acest virus”, a declarat el.

2 comentarii la “Directorul OMS avertizează că suntem din ce în ce mai orbi la transmiterea COVID-19

  1. & Wow, ! Doctor planetar, ! Un fel de „Vrăjitorul din Oz”, ? Vă imaginați și cam cât ar putea costa o consultație la așa un specialist, ?

  2. @ Se poate observa ,,deci”, cum probabil că s-ar exprima și maestrul Ion Cristoiu, ,,ceea ce e evident , e evident”, cum probabil că s-ar exprima și Victor Pițurcă, că rasa coloniștilor albi , aceea care o oferit lumii ,nazismul, bolșevismul, mafia, ku kux kl-anu, pogroame, holocausturi, războaie chimice, atomice, nucleare, biologice , bacteriologice, ale orori, tinde să devină o rasă inferioară, începând să rămână cam singura care mai încearcă să-și mai rezolve problemele prin conflicte militare, pentru a-și proteja și a-și ascunde lideii după fabrici de armament și armate de mercenari, îndeosebi albi, că nu prea apar fotografii de pe la conflicte militare cu mercenari de alte rase, plătiți pentru a proteja privilegiile unor grupări și ale unor „lideri” interesați de producții de armament, de virsuși și vaccinuri, de alte orori, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *