Skip to content
Societate

Discuții de ULTIMĂ ORĂ în coaliție. Toma Petcu(ALDE): Până la sfârșitul lunii martie, OUG 114 va fi modificată și corectată!

Deputatul Toma-Florin Petcu, preşedintele organizaţiei judeţene ALDE Giurgiu și fost ministru al Energiei în cabinetul Mihai Tudose, în cadrul conferinței organizată vineri de PSnews.ro, ”Resursele energetice de la Marea Neagră în contextul  securității naționale a României”, întrebat fiind de stadiul discuțiilor în cadrul coaliției de guvernare în ceea ce privește OUG 144, a declarat că până la sfârșitul lunii martie se va da o nouă variantă modificată și corectată.

”Am avut o serie de întâlniri în coaliție pe tema OUG 114, ultima dintre ele a fost chiar ieri(n.r-joi). Trebuie să dăm o modificare până la sfârșitul acestei luni. Modificare și corectare.

Este fără discuție că această OUG trebuie corectată. S-a convenit în coaliție să discutăm cu toate părțile. ANRM are nevoie de o modernizare și restructurare din temelii. În momentul în care OUG 114 se va aplica, trebuie să facem pe zona ANRM o corelare între prețul de referință și prețul de vânzare”, a susținut fostul ministru al Energiei.

 

Conferința ”Resursele energetice de la Marea Neagră în contextul Securității Naționale a României”, organizată de PSnews.ro, partner principal Hidroelectrica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *