Skip to content
Politică

Discuții de ultimă oră Ponta-Iohannis-Maior. Ce decizie au luat

" "

Miercuri dimineata a avut loc un atentat terorist la redactia ziarului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru ironiile la adresa profetului Mahomed, cel putin 12 persoane fiind ucise.

În urma atentatului, autoritatile romane au decis sa nu ridice nivelul de alerta, a anuntat premierul Victor Ponta la o intalnire cu ziaristii, potrivit hotnews.ro. Premierul a mai spus ca a avut discutii cu Klaus Iohannis si George Maior si toti au ajuns la concluzia ca „deocamdata” nu este nevoie sa fie ridicat nivelul de alerta. Situatia este monitorizata acum.

Premierul Ponta a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, că este „profund șocat” de atentatul terorist de la Paris, pe care îl condamnă ferm.

„Sunt profund șocat de vestea atentatului de la Paris, în care mai multe persoane au fost ucise sau grav rănite. România este solidară cu Franța și condamnă ferm actul de terorism care afectează libertățile fundamentale ale tuturor cetățenilor. Condoleanțele noastre merg către familiile victimelor și pentru poporul francez”, a scris premierul pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *