Discuţiile cu reprezentanţii asociaţiilor de fermieri şi cu cei ai procesatorilor continuă la Ministerul Agriculturii

Sursa foto: Florin Barbu (Facebook)

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, se întâlnește marţi cu reprezentanţii asociaţiilor de fermieri din sectorul zootehnic şi cu cei ai procesatorilor pentru a analiza măsurile de sprijin aferente anului 2024, precum şi soluţiile la problemele pe care le întâmpină aceste sectoare.

Astfel, începând cu ora 11:00, vor intra la discuţii reprezentanţii asociaţiilor crescătorilor de bovine, de la 14:00 cei care reprezintă sectorul de porc şi pasăre, iar de la ora 16:00 sunt aşteptaţi procesatorii din industria alimentară, respectiv organizaţii patronale reprezentative din sectoarele morărit şi panificaţie, procesarea cărnii şi a laptelui.

Luni, ministrul Agriculturii a avut o primă întâlnire cu fermierii şi asociaţiile reprezentative din sectorul ovine şi caprine şi cu cei din sectorul vegetal, care s-a încheiat cu un proces verbal prin care s-au agreat 13 solicitări venite din partea asociaţiilor.

Discuţiile cu reprezentanţii comercianţilor şi procesatorilor pentru a analiza rezultatele măsurii de plafonare a adaosului comercial la alimentele de bază care trebuiau să aibă loc tot luni au fost amânate pentru miercuri dimineaţa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL