Dispariția misterioasă a unui român de pe cel mai mare aeroport din Italia. Detaliul care îngreunează căutările

Sursa foto: Pixabay

Un tânăr de 28 de ani, de origine română, a dispărut fără urmă în urmă cu 5 zile de pe aeroportul Fiumicino de lângă Roma. Gabriel Crișan a fost văzut ultima dată pe 21 iulie, la Terminalul T3 al aeroportului, relatează publicația locală Il Nuovo 7 Colli.

Crișan are înălțimea de 194 cm și aproximativ 93 kg, păr castaniu și ochi verzi. La momentul dispariției, purta un tricou alb și pantaloni scurți gri cu flori galbene și albastre. Avea la el un rucsac mare, negru. De asemenea, Gabriel are câte doi cercei în fiecare ureche și un piercing în nas, scrie publicația.

Telefonul tânărului este închis din noaptea de 21 iulie și, potrivit familiei, se pare că nu avea bani la el. Un alt detaliu care complică operațiunile de căutare este bariera lingvistică: Gabriel vorbește doar limba română, nu știe nici italiană, nici engleză.

Familia tânărului și autoritățile locale fac apel la persaoanele care pot oferi informații utile sau au înregistrări video în care apare Crișan să contacteze serviciul de urgență „Pronto Penelope” la numărul 339-6514799.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: