Skip to content
Politică

Disperare în ALDE. Situaţia trustului Intact poate lovi prin ANAF în Daniel Constantin / EXCLUSIV SURSE

Disperare în ALDE, aripa PC. Situaţia trustului Intact poate lovi în co-preşedintele Daniel Constantin. Politicianul riscă să se trezească la uşă cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Surse politice au declarat, miercuri, pentru PSnews.ro, că problemele juridice de la Antena 3 şi celelalte televiziuni lovesc, prin ricoşeu, în liderul fostului Partid Conservator (PC). Astfel, în contextul datoriei sale de sute de mii de euro faţă de Dan Voiculescu, Daniel Constantin are mari şanse să fie tratat ca un terţ poprit şi să îi fie afectate conturile şi casele.

Contactat de PSnews.ro, co-preşedintele ALDE a precizat că nu a primit niciun fel de sesizare din partea ANAF.

„N-am primit niciun fel de sesizare de la ANAF până în momentul de faţă. Dacă lucrurile stau aşa, sigur că ne conformăm şi căutăm soluţii ca, în cel mai scurt timp, să acoperim o datorie care n-a ajuns, până în momentul de faţă, la scadenţă”, a subliniat Constantin.

Întrebat cât a rămas din respectiva datorie, deputatul ALDE a răspuns: „Informaţiile sunt publice – sunt în declaraţia de avere”.

Totuşi, în documentul menţionat (ediţia din iunie 2015), apar doar cele două sume contractate de la Voiculescu (nu şi restul de plată în momentul de faţă): 100.000 de euro împrumutaţi în 2007, respectiv 195.000 de euro luaţi cu împrumut în 2008. Conform declaraţiei de avere, cele două credite trebuie returnate în tranşe: primul între 2008 şi 2016, iar al doilea între 2008 şi 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *