Skip to content
Politică

Disperare în Parlament. PSD trage tare s-o impună pe fina lui Videanu la ICR

cotidianul.ro

După ce PSD a insistat să o instaleze pe scaunul de președinte al Institutului Cultural Român (ICR) chiar pe fina lui Adriean Videanu, fost ministru PDL al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri și un important lider al fostului Partid Democrat Liberal, controversele nu se opresc aici.

CITIȚI ȘI: Nepotism roșu-portocaliu la conducerea ICR. PSD o propune pe fina lui Videanu

PSD și ALDE au schimbat retroactiv termenul de depunere a candidaturilor pentru șefia Institutului Cultural Român (ICR).

Conducerea Senatului a fixat data de 20 martie drept termen pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile vacante (președinte, doi vicepreședinți, membri în consiliul de conducere). PNL s-a încadrat în acest termen, în schimb, PSD a depus abia pe 22 martie candidatura Lilianei Țuroiu, creatoare de modă, pentru șefia ICR, potrivit romanialibera.ro.

Încălcarea termenului a făcut obiectul unei contestații a PNL, discutată la ședința Biroului Permanent al Senatului din 27 martie. În aceeași ședință, însă, Șerban Nicolae (PSD) a depus, în calitate de lider de grup, o solicitare de amânare a termenului cu 15 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *