Skip to content
Politică

Disperare mare în închisoare: Ioan Niculae l-a dat în gât pe Viorel Hrebenciuc / SURSE

Disperare mare în închisoare: omul de afaceri Ioan Niculae l-a dat în gât pe fostul vicepreşedinte PSD al Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc.

Milionarul Ioan Niculae vrea să scape de puşcărie, aşa că a făcut o plângere penală împotriva fostului deputat Viorel Hrebenciuc. Acesta din urmă a fost martorul-cheie în dosarul campaniei lui Mircea Geoană, dosar în care Ioan Niculae a fost condamnat la doi ani şi şase luni de puşcărie. Potrivit unor surse citate de romaniatv.net, milionarul susţine acum că a fost presat de Hrebenciuc să dea bani cu sacoşa pentru campania lui Mircea Geoană.

Închis în Penitenciarul de la Găeşti, Ioan Niculae i-a facut o plangere penala lui Hrebenciuc, cel care a fost martor in dosarul care a dus la condamnarea omului de afaceri la doi ani si sase luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat ca a finantat fraudulos campania prezidentiala din 2009 a lui Mircea Geoana.

Ioan Niculae il acuza pe Viorel Hrebenciuc ca ar fi mintit in acesta ancheta si mai ales in fata judecatorilor. Niculae s-ar fi plans anchetatorilor ca a fost supus la presiuni de Hrebenciuc.

Potrivit unor surse judiciare, Niculae ar fi afirmat ca i-a platit bani gheata lui Hrebenciuc, undeva la 300.000 – 400.000 de lei, bani care au fost platiti cu sacosa si apoi ar fi fost folositi in aceasta campanie electorala.

Viorel Hrebenciuc a declarat ca nu stie nimic despre plangerea depusa de Ioan Niculae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *